Szuper Szállás - Mátra Solymos Vendégház Gyöngyössolymos
A vendégház könnyen megközelíthető széles utcában fekszik. A Mátrai kisvonat Zemanek nevű megállójában leszálva mindössze 50 métert kell a bejáratig megtenni. Saját busszal érkező vendégeink a busszal a kerítés mentén az utca fronton tudnak parkolni. Az utca és a vendégház jól ki vannak világítva. Menetrendszerinti járattal érkező vendégeink a falu központjában lévő busz megállóban leszállva gyalogosan tudják a kb 600 méterre lévő vendégházat elérni.

   A vendégház régi szárnyában összesen 6 szobában 20 főt tudunk elhelyezni, amelyekhez 2 újonnan kialakított zuhanyzó és 3 wc tartozik.
  Az új szárnyban a földszinten 6 ágyas saját fürdőszobás szoba és a 40 nm-es közösségi terem található, amelyben rossz idő esetén közösségi foglalkozást lehet tartani. Ebben a teremben étkeznek a csoportok.

      Az emeleten 4 szobát alakítottunk ki, ezek mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik. Itt összesen 15 fő fér el kényelmesen, részben emeletes ágyakon.
  A földszinten és az emeleten is található egy-egy szabadon használható, edényekkel, hűtővel, mikróval felszerelet konyha.
  A vendégház a telket két részre osztja. A bejárati részen található egy 30nm-es terasz, és tűzrakóhely.
A hátsó udvar árnyas füves területén különféle játékokat lehet játszani, focizni, labdázni.